HJK hankki Valencicin

HJK hankki Valencicin

10.7.2017

HJK on hankkinut riveihinsä PS Kemissä vahvaa kautta pelanneen Filip Valencicin. HJK vahvistaa rivejään myös Jean-Jacques Bougouhilla. Valencicin lisäksi Jussi Aalto jättää kemiläisjoukkueen. 

Slovenialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Filip Valencic siirtyi PS Kemiin elokuussa 2016. Maansa nuorisomaajoukkueissa esiintynyt Valencic on tällä kaudella tehnyt Veikkausliigassa kahdeksan maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Hänet valittiin Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi. HJK:n ja Valencicin sopimuksen kesto on 2,5 vuotta eli kauden 2019 loppuun. PS Kemi saa siirrosta merkittävän siirtokorvauksen.

Norsunluurannikolta kotoisin oleva Jean-Jacques Bougouhi on siirtyy HJK:hon Venäjän liigasta, jossa hänen seuransa on ollut Ural Jekaterinburg. Ranskankielisen hyökkääjän vahvuutena on räjähtävä voima ja teknisyys. HJK:n ja Bougouhin sopimus on kuluvan kauden loppuun ja sisältää option kaudesta 2018.

12 ottelua PS Kemissä pelannut ja niissä neljä maalia viimeistellyt Jussi Aalto siirtyy takaisin kotiseuduilleen siviilityön pariin.

PS Kemillä on myös verkot vesillä ja muutamaa vahvistusta kartoitetaan parhaillaan.

Lähteet: www.hjk.fi ja www.pskemi.fi