Antti Okkonen jatkaa RoPS:ssa

Antti Okkonen jatkaa RoPS:ssa

07.10.2017

Rovaniemen Palloseuran ensi kauden joukkue täydentyi tänään tärkeällä palasella. RoPS ja kapteeni Antti Okkonen allekirjoittivat jatkosopimuksen kaudesta 2018.

Okkonen on seurannut RoPS:n mukana vuodesta 2013 voittaen heti ensimmäisellä kaudellaan Suomen Cupin sekä johdattaen joukkonsa Veikkausliigan hopealle kaudella 2015.

Tuore sopimus oli odotettu, ja samalla yksi merkittävimmistä ensi kauden joukkuetta rakennettaessa. Okkonen on taistelevan ja jätkämäisen RoPS:n ruumiillistuma.

- Hienoa on jatkaa. Ensi vuosi on peräti kuudes perättäinen Rovaniemellä, joka tarkoittaa, että aikuisiällä se on minulle MyPan ohella pisin jakso missään joukkueessa, Okkonen kiittelee seuran sivuilla.

- Tietenkin katse on jo tulevassa. Tämä kausi on ollut meille olosuhteisiin nähden lopulta ihan hyvä. Olemme tällä hetkellä seitsemäntenä, mutta ensi kaudella on tarkoitus parantaa.

Erityisesti kuluneella kaudella Okkosen rooli kapteenina on korostunut. Joukkue uudistui talven aikana liki täysin, ja varsinkin nuoret pelaajat tarvitsivat selkeää johtajaa. Johtaja Okkonen onkin, sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kapteenin auktoriteetti rakentuu tekojen ja esimerkin voimalla.

- Kenties viimeisten vuosien aikana johtajuus, eli kapteenina oleminen sekä valmennuksen tukeminen, ovat korostuneet entisestään, Okkonen pohdiskelee.

Jatkossa Okkosen pitää Rovaniemellä paitsi RoPS myös perhe sekä syksyllä alkaneet opinnot Lapin Yliopistossa. Talven aikana Okkonen saatetaan nähdä tiiviimmin myös valmentajan asemassa.

- Sellainen on suunnitelma. Olemme RoPS:ssa aloittamassa uutta Pojat 2011 ikäkausijoukkuetta, ja tarkoitus olisi, että alkaisin heidän valmentajakseen, "Suke" iloitsee.

Lähde: www.rops.fi