"Urheilu on työtä siinä missä muutkin ammatit"

Koronavirusepidemian myötä julkisuudessa on paljon tuotu esiin jalkapalloilijoiden ja muiden ammattiurheilijoiden heikkoa sosiaaliturvaa.

"Ammattiurheilijat ovat työntekijöitä siinä missä muutkin"

IFK Mariehamnin maalivahti Oskari Forsman korostaa, että ammattiurheilijoiden on päästävä yleisen järjestelmän piiriin. Heille pitää turvata laissa samat edut kuin muillakin työntekijöillä

Tähden kynästä

« 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 »

31.7.2013
14:55

Kymppipaikka.fin uusin kolumnisti on Harri Kumpulainen - jalkapalloromantikko, entinen HJK-juniori, nykyinen Pajamäen Pallo-Veikkojen B-juniorien valmentaja ja seuran tuleva valmennuspäällikkö. Kumpulainen kirjoittaa sivustolle ajatuksiaan kotimaan juniorijalkapallosta.

01.5.2013
18:59

Nojoo, otsikkohan sen jo kertoo. Tiivistettynä ollaan kutakuinkin täytetty meidän kevään tavoitteet jo nyt. Sarjapaikka nyt ei vielä matemaattisesti ole varmaa, mutta aikamoisia ihmeitä saa tapahtua jos ei Esbjerg ole Superliga-joukkue ens kaudella. Ja sitten tietenki cupin finaali, jumankauta mä odotan sitä innolla. Tsäänsi voittaa ensimmäinen titteli isojen poikien leikeissä ikinä. A-junnujen SM-kultaa toki en tule myöskään ikinä unohtamaan.

02.4.2013
10:12

Huhtikuu on alkamassa, ja on tässä kyllä taas ehtinyt tapahtumia riittää. Suurimmilta osin onneksi erittäin positiivisia sellaisia. Pieni recap siis March madnessista.

01.3.2013
9:53

Kuten otsikosta voi lähes jo päätellä, tosipelit ovat jo luojan kiitos ihan tuota pikaa oven takana. Ei aavistustakaan miksi, mutta tämä preseason tai väliseason on tuntunut liian pitkältä. Pieni kertaus siis miten Esbjergissä ja muualla mentiin helmikuussa.

31.1.2013
19:06

Noniin, jotta saadaan blogitkin vuoden 2013 osalta käyntiin, niin otetaan pikku recap siitä mitä tässä on viime viikkojen osalta sattunut ja tapahtunut.

30.11.2012
9:33

Edellisessä blogissanihan toivoin lähes epätoivoisen kuulosesti blogimaailman yläkerralta apua. Ja täytyy kyllä todeta, että kyllä siellä joku on tainnut kuunnella. Tai sitten tämä loistomarraskuu on johtunut kaikkien miesten eturauhasten sankarista Movemberista. Kuka tietää, pieniä mystisiä juttuja, go figure.