Suomen Cupin ensimmäisessä Kierroksen Ottelussa Gnistan/2 ja HJK-j/Töölö

13.1.2012

Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen Kierroksen Otteluna pelataan Seiskassa pelaavan HJK-j/Töölön ja Nelosessa pelaavan Gnistan/2:n välillä.

Kummallakaan joukkueella ei juuri ole tulevasta vastustajasta tietoa, sillä joukkueet pelaavat eri sarjatasoilla eivätkä ole kohdanneet toisiaan.

- Ei ole oikein muuta tietoa kuin mitä katsoin piirin sivuilta, että olivat viime vuonna Nelosen lohkossaan neljänsiä. Heillä on ainakin kova ykkösjoukkue, HJK-j/Töölön päävalmentaja Jyry Manninen kertoo Suomen Cupin sivuilla.

- Ei ole suurempaa tietoa, mutta olemme kohdanneet aiemmin vastaavanlaisia HJK:n kaupunginosajoukkueita, että niistä on kokemusta, vastaavasti Gnistan/2:n päävalmentaja Tero Viitanen toteaa.

Mannisen mukaan töölöläiset lähtevät otteluun suhteellisen hyvistä lähtöasetelmista.

- Ihan ok on mennyt. Nyt olemme pari viikkoa päässeet harjoittelemaan samalla kentälle kuin missä peli pelataan. Muuten olemme harjoitelleet noin kerran viikossa ja sitten jotkut ovat pelanneet futsalia joka toinen viikko Vitosessa, Manninen valottaa.

Gnistan/2:n valmistautuminen on sujunut samoilla suuntaviivoilla.

- Meillä oli yksi treenipeli ennen joulua ja parit treenit sen jälkeen eli aika nopeasti tämä Suomen Cup tulee vastaan, mutta ei se mitään. Näillä mennään, Viitanen heittää.

Ennakkoon kolme sarjaporrasta ylempänä pelaava Gnistan/2 on selkeä ennakkosuosikki ja Manninen onkin valmis heittämään suosikin viitan Viitasen miehistön harteille.

- Tietenkin Gnistan/2 on ennakkoon selkeä suosikki, mutta talviset olosuhteet tuovat varmasti oman mausteensa. Oman joukkueen kuntopuoli vain hieman askarruttaa. Siinä yleensä se divisioonien välinen ero tulee esille, Manninen pohtii.

Viitanen ei kuitenkaan lähde soitellen sotaan.

- Lähtökohtaisesti vastustajalla on HJK:n organisaation läpikäyneitä pelaajia jotka ovat taas alkaneet pelaamaan. Siksi sarjatasojen välinen ero ei tarkoita tässä yhtään mitään. Emme voi lähteä leijumaan, sillä muuten käy huonosti, Viitanen varoittaa omiaan.

Gnistan/2:n ja HJK-j/Töölön välinen ottelu pelataan perjantaina Pallokenttä 6:lla kello 20.30 alkaen.

Lähde: www.suomencup.fi