KuPS ja HJK Suomen Cupin finaaliin

26.5.2011

KuPS ja HJK raivasivat tiensä Suomen Cupin finaaliin torstaina. KuPS kaatoi omassa välierässään IFK Mariehamnin 3-0 ja HJK pudotti samoin numeroin FC Lahden.

KuPS sai IFK:ta vastaan lentävän lähdön, kun jo kuudennella minuutilla Dickson Nwakaeme vei vieraat johtoon. Toisella puoliajalla KuPS onnistui vielä kahdesti, kun ensin Miikka Ilo lisäsi kuopiolaisten johtoa ja lopullisen niitin iski Dickson.

Helsingissä HJK ei antanut FC Lahden yllättää, vaikka ensimmäisen puoliajan jälkeen oltiinkin maalittomassa tilanteessa. Heti toisen puoliajan alkajaisiksi Jarno Parikka vei pilkulta HJK:n johtoon ja Valtteri Moren lisäsi hieman myöhemmin johdon kahteen. Vielä hetki ennen loppua Berat Sadik rankaisi entistä seuraansa sinetöimällä HJK:n finaalipaikan.