(C) PK-35 Vantaa

Sanni Franssi Juventukseen

06.9.2017

Hyökkääjä Sanni Franssi siirtyy italialaiseen suurseuraan Juventukseen. 

22-vuotias Franssi palasi PK-35 Vantaan riveihin heinäkuussa pelattuaan välissä yhden kauden sveitsiläisessä FC Zürichissä. Nyt Suomen A-maajoukkueeseen kuuluva hyökkääjä jatkaa matkaansa Italiaan ja ottaa urallaan jälleen hienon uuden askeleen.

Juventus on yksi maailman suurimmista jalkapalloseuroista, mutta naisten jalkapallossa ”Bianconeri” on vielä uusi toimija. Torinolaisseura perusti naisten edustusjoukkueen vasta tänä vuonna ja sai heti paikan pääsarjassa. Naisten Serie A käynnistyy syyskuun lopussa.

Tämän kauden Naisten Liigassa Franssi ehti pelata neljä ottelua, joissa syntyi kolme maalia. Suomen Cupissa Franssi pelasi kaksi ottelua, joista ensimmäisessä hän viimeisteli heti paluuottelussaan nopean hattutempun Helsingin Palloseuran verkkoon. Lisäksi Franssi osui Mestarien liigan karsintaturnauksessa puolalaista Medyk Koninia vastaan.

Koko urallaan Franssi on pelannut Naisten Liigassa yhteensä 74 ottelua, joissa on syntynyt 54 maalia. Mestarien liigassa hyökkääjällä on tilillään 20 ottelua ja seitsemän maalia. Naisten A-maajoukkueessa Franssi on esiintynyt 12 kertaa ja onnistunut kerran maalinteossa.

Kaikkiaan Franssi on ollut voittamassa PK-35 Vantaan paidassa neljää Suomen mestaruutta ja kolmea Suomen Cupin mestaruutta. Viime kauden päätteeksi maalipörssin voittanut Franssi valittiin Naisten Liigan vuoden pelaajaksi.

Lähde: www.pk35vantaa.fi