Marianne Miettinen jatkaa maajoukkuevalmentajana

10.9.2012

Suomen Palloliitto ja Marianne Miettinen ovat tehneet jatkosopimuksen alle 18- ja alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen päävalmentajan paikasta. Miettinen toimii myös naisten A-maajoukkueen valmennustiimissä, vastaa TU16-TU19 pelaajakehityksestä sekä Talent2013-pelaajakehitysohjelmasta. Sopimus kestää vuoden 2014 loppuun saakka.

- On hienoa saada jatkaa tätä projektia yhdessä tiimimme kanssa. Andrée Jeglertzin ja Marko Salorannan kanssa työskentely on ollut erittäin antoisaa. Meillä kaikilla on suuri intohimo työtämme kohtaan ja toivomme sen välittyvän myös kentälle, Miettinen kertoo SPL:n tiedotteessa.

- Mariannella on ollut tärkeä rooli pelaajakehityksessä. Työtä tehdään pitkäjänteisesti ja siksi on hienoa, että Marianne jatkaa edelleen työtä kansamme, Palloliiton huippujalkapallojohtaja Petri Jakonen sanoo.

Nais- ja tyttöjalkapallossa on käynnissä vastaava pelaajakehityksen kartoitus- ja kehitystyö kuin miesten ja poikienkin jalkapallossa.

- Työmme on vasta alussa ja todelliset tulokset on nähtävissä vasta muutaman vuoden päästä, joten siksi jatkuvuus on tärkeää. Meillä on seuroissa, piireissä ja alueilla erinomaisia ihmisiä, joiden kanssa on ollut myös antoisaa tehdä yhteistyötä kuluneen puolentoista vuoden aikana. He ovat avainasemassa jokapäiväisen pelaajakehityksemme kannalta ja koen, että omassa toimenkuvassani onkin äärimmäisen tärkeää se, että voin olla seurojen ja pelaajien tukena arjessa jatkossakin, Miettinen kertoo.

Lähde: SPL:n tiedote