Losan osuma johdatti Kilmarnockin voittoon

27.2.2011

Mixu Paatelaisen valmentama Kilmarnock otti tärkeän voiton, kun se kaatoi kotikentällään St Mirrenin 2-0.

Kilmarnock oli hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ennen lauantain voittoa. Alexei Eremenko junior oli isossa roolissa, kun hän syötti joukkueen ensimmäisen maalin ja viimeisteli itse toisen. Kilmarnockin maalia vartioi ottelussa Anssi Jaakkola.

- Alexei on pelinrakentaja ja erityisesti ensimmäisellä puoliajalla hän näytti kuinka hyvä pelaaja hän on. Toisella puoliajalla hän hoiti myös puolustukselliset velvoitteensa, Paatelainen kertoo BBC:n haastattelussa.

Paatelainen oli tyytyväinen myös Jaakkolan esitykseen.

- Anssi on loistava keskityspalloissa ja hän on rauhallinen ja terävä. Meillä on hyvä tilanne, sillä meillä on kolme loistavaa maalivahtia. Olemme siinä mielessä vähän hemmoteltuja.

Putoajaksi veikattu Kilmarnock on yllättänyt tällä kaudella kaikki ja joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä.

- Kauden alussa tavoitteenamme oli säilyä sarjassa. Pojat ovat pelanneet fantastisesti tällä kaudella ja he ovat omaksuneet pelityylimme. Olemme tällä hetkellä neljäntenä ja jos selviämme kuuden joukkoon, on se kuin mestaruus meille. Se tulee olemaan kuitenkin kovaa taistelua loppuun saakka.

Lähde: www.news.bbc.co.uk