Linda Sällström kovan paikan edessä

17.3.2011

Suomen naisten maajoukkuehyökkääjä Linda Sällström kohtaa torstaina joukkueensa Linköpings FC:n kanssa Arsenalin Lontoossa naisten Mestarien liigan puolivälierissä. Jatkopaikka on Sällströmin mukaan joukkueen ehdoton tavoite.

Viime kauden Ruotsin Damallsvenskanin pronssijoukkue Linköpings FC kohtaa Arsenalin naisten Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osassa torstaina. Joukkue on valmistautunut otteluun hyvin saapumalla paikalle jo hyvissä ajoin.

- Saavuimme Englantiin jo edellisenä lauantaina ja teimme aika monen päivän valmistautumisen. Olemme treenanneet täällä ja hyvältä näyttää, kertoo Sällström Palloliiton sivuilla.

Arsenal tulee tarjoamaan ruotsalaisjoukkueelle kunnon vastuksen, sillä englantilaiset ovat yltäneet Mestarien liigan puolivälieriin joka kerta vuodesta 2006 lähtien. Voittoon asti lontoolaiset ylsivät vuonna 2007.

- Heillä on muutama Englannin maajoukkuepelaaja ja Skotlannin maajoukkuehyökkääjä. On varmasti kova joukkue, ovat aina olleet mukana näissä Champions Leaguen jatkopeleissä.

- Tavoitteemme on kuitenkin ehdottomasti päästä jatkoon.

Sällström oli kuun vaihteessa maajoukkueen kanssa Algarve Cupissa. Kokemus oli jo kokeneen hyökkääjän mukaan positiivinen, vaikka tulokset eivät joukkuetta mairitelleetkaan.

- Saimme treenata tosi paljon puolustuspeliä. Onhan se henkisesti rankkaa mennä sinne ja hävitä kaikki pelit. Tosi opettavaista se kuitenkin oli. Pelejä maailman huippujoukkueita vastaan tarvitaan aina. Silloin pystyy vertaamaan omaa peliä ja missä mennään.

Lähde: www.palloliitto.fi