Jaakkola paljasti: Uskon pelaavani Turkkia vastaan

16.3.2011

Kilmarnock FC:n suomalaismaalivahti Anssi Jaakkola paljastaa brittimediassa olevansa mukana maajoukkueissa, kun Suomi kohtaa ensi viikolla Turkin ja sitä seuraavalla Portugalin.

Suomen maajoukkueet paljastetaan vasta torstaina pidettävässä lehdistötilaisuudessa, mutta Jaakkola paljastaa Daily Recordin haastattelussa olevansa joukkueissa mukana.

- Meillä on kaksi harjoitusottelua tulossa Turkkia ja Portugalia vastaan. Uskon pelaavani Turkkia vastaan ja siitä tulisi ensimmäinen maaotteluni. Olisi mahtava päästä siinä ottelussa pelaamaan, Jaakkola miettii.

Ottelu Turkkia vastaan on kuitenkin alle 23-vuotiaiden maaottelu ja näin Jaakkola ei saisi tililleen vielä ensimmäistä A-maaottelua.

Jaakkola on saanut viime otteluissa vastuuta Kilmarnockin maalissa, kun hienon kauden pelannut Skotlannin maajoukkuevahti Cameron Bell on ollut loukkaantuneena.

- Kaikki on mennyt ihan hyvin siitä saakka, kun tulin tänne. Tavoitteenani on pitää Cammy penkillä hänen tervehdyttyäänkin, mutta helppoa se ei tule olemaan, Jaakkola kertoo.

Lähde: www.dailyrecord.co.uk