Hyypiälle täydet minuutit voitossa

20.2.2011

Sami Hyypiän edustama Bayer Leverkusen menetti kahdesti johtonsa Stuttgartia vastaan sunnuntaina jalkapallon Bundesliigassa, mutta punnersi lopulta 4–2-voiton.

Hyypiä pelasi sunnuntain ottelussa täydet minuutit. Suomalaistoppari palasi Leverkusenin avaukseen yhden ottelun tauon jälkeen, sillä torstaina Hyypiä seurasi vaihtopenkiltä käsin 4-0-voittopelin Metalist Harkovaa vastaan Eurooppa-liigassa.

Voitollaan Leverkusen varmisti, että ero sarjakärki Borussia Dortmundiin on tämänkin viikonlopun jälkeen 10 pistettä. Leverkusen on liigassa toisena, kolme pistettä edellä Bayern Müncheniä.

Petri Pasasen Werder Bremen puolestaan kärsi lauantaina 0-4-tappion HSV:lle. Pasaselle ei minuutteja ottelussa kertynyt.

Myös Mikael Forssell jäi lauantaina ilman peliaikaa, kun Hannover kaatoi Kaiserslauternin maalein 3-0.