Huuhkajille toinen voitto!

12.9.2018

Huuhkajat jatkoi Nations Leaguen urakkaansa tiistai-iltana Viroa vastaan Turussa ja nappasi komeasti toisen voittonsa. Suomi kaatoi Viron 1-0 (1-0).

Ratkaisumaali nähtiin jo 12. minuutin jälkeen, kun komean sommitelman päätteeksi Teemu Pukki ohjasi Pyry Soirin keskityksen maalin kattoon. Tilanne oli lähes identtinen kuin aiemmassa Unkari-ottelussa, jolloin Pukin ohjaus kilpistyi tolppaan.

Suomi oli erityisen vahva ensimmäisellä puoliajalla ja sillä oli parikin maukasta tilaisuutta lisätä johtoaan. Jasse Tuominen pamautti Pukin esityöstä pallon ylärimaan ja SJK-vahti Mihkel Aksalu joutui venymään parhaimpaansa torjuakseen Jukka Raitalan tulisen kudin.

Toisella pppuoliajalla Viro sai paremmin pelistä otetta, mutta vaarallisia tilanteita ei nähty Lukas Hradeckyn vartioimalla maalilla.

Lohkon toisessa ottelussa Unkari kaatoi Kreikan, joten Suomi on lohkokärjessä puhtaalla pelillä kahden ottelun jälkeen. Nations League jatkuu lokakuussa, kun Suomi kohtaa 12. päivä vieraissa Viron ja 15. päivä Ratinassa Kreikan.