Huuhkajat kaatoi Viron

09.11.2017

Suomen jalkapallomaajoukkue päätti vuotensa kohtaamalla Helsingissä Viron. Suomi vei ottelusta 3-0 (2-0)-voiton.

Suomi aloitti ottelun vahvasti, kun Pyry Soiri avasi maalihanat 27. minuutilla. Viisi minuuttia myöhemmin vuodossa oli Robin Lod, joka vei Suomen kahden maalin johtoon. Esityön osumaan teki Soiri. Kolmannesta maalista vastasi jälleen Lod, kun toista puoliaikaa oli pelattu yhdeksän minuuttia. Suomella oli paikkoja myös lisäosumiin ja muun muassa Joel Pohjanpalo osui ylärimaan  ja missasi toisen avopaikan. Jasse Tuomisella oli myös mahdollisuus lisätä johtolukemia, mutta lopulta tulostaululla pysyi 3-0-lukemat.