Hollannissa suomalaisilla vaihteleva päivä

03.4.2011

Hollannissa Mika Väyrysen Heerenveen ja Juha Hakolan ja Veli Lammen Willem II joutuivat taipumaan johtoasemastaan huolimatta.

Heerenveen johti ottelua kahdella maalilla vartti ennen loppua, mutta Excelsior nousi viimeisen vartin aikana voittoon. Väyrynen tuli vaihtoon 82. minuutilla. Willem II johti niin ikään 2-0, mutta hävisi loppujen lopuksi maalirikkaassa ottelussa 4-5. Hakola tuli vaihtoon 10 minuuttia ennen loppua ja Veli Lampi tuli samaan aikaan kentälle.

Joonas Kolkka seurasi vaihtopenkiltä, kun NAC Breda haki vieraspisteet Jussi Kujalan De Graafschapilta. Kujala pelasi 82. minuuttia ennen kuin tuli vaihtoon. Kolkan lisäksi Niklas Moisander juhli voittoa, kun AZ Alkmaar haki tärkeät pisteet Feyenoordin vieraana.