Teemu Honkaniemi

Kehuja JPY:n leirille

21.2.2017

Teemu Honkaniemi jakaa vuolaasti kehuja JPY:n sopimuksettomien pelaajien leirityksen ensimmäiselle jaksolle, joka järjestettiin tiistaina ja keskiviikkona Eerikkilässä.

Honkaniemi pelasi viime kauden Ykköstä FC KTP:n riveissä. Tällä hetkellä 26-vuotias puolustaja on vielä ilman sopimusta tulevalle kaudelle.

JPY:n sopimuksettomien pelaajien leirille Honkaniemi jakoi isoja kehuja. Sopimuksettomien pelaajien joukkue kokoontui tiistaina ja keskiviikkona Eerikkilässä.

- Loistavat fiilikset näistä kahdesta vuorokaudesta. Hyvä ja laadukas ohjelma kaikin tavoin, Honkaniemi sanoi.

- Ja on tietenkin hyvä saada ohjattuja treenejä alle, kun en minkään jengin kanssa harjoittele nyt. Kyllä tämä ehdottomasti voittaa yksin harjoittelun, puolustaja jatkaa.

Sami Ristilä veti leirityksen jalkapalloharjoitukset. Tiistaina pelaajat osallistuivat henkilökohtaiseen fysiikkakartoitukseen, joka toteutettiin Sairaala NEO Kuntoutuksen asiantuntijoiden Marko Yrjövuoren ja Jari Hemlingin toimesta. Testauksessa ja koulutuksessa käytetään USA:n ammattilaisurheilun opeista kehitettyä NEO Performance -konseptia. Marko Yrjövuori on tullut tunnetuksi mm. NBA-tähti Kobe Bryantin fysioterapeuttina.

- Nämä testit olivat itselleni ihan uusi menetelemä. Odotan mielenkiinnolla henkilökohtaista ohjelmaa, joka on meille osallistujille tulossa, Honkaniemi sanoo.

Honkaniemi on aikaisemmin urallaan pelannut Ykkösessä FC Viikingeissä (2009-2013) ja Veikkausliigaa VPS:n riveissä kaudet 2014 ja 2015.

- Mahdollisimman korkealla haluan jatkossa pelata. Muutaman suomalaisjoukkueen kanssa keskustelut ovat päättyneet aika nopeasti, joten nyt on verkot vesillä myös ulkomaille.

- Suomessa suurin osa joukkueista alkaa olla jo tässä vaiheessa suht valmiina, mutta kyllä Suomessakin pelaaminen totta kai kiinnostaa.

JPY:n sopimuksettomien pelaajien seuraava leiritys järjestetään maaliskuun 1. ja 2. päivä Eerikkilän Urheiluopistolla. Leiri on maksuton pelaajille.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteys Markus Juholaan.
markus@jpy.fi / +358 50 5960727