ÅU tärkeään jatkosopimukseen

04.10.2011

Åland Unitedin kapteeni Maiju Ruotsalainen on tehnyt seuran kanssa 1+1 -muotoisen jatkosopimuksen. Pelaajan roolin lisäksi Ruotsalainen liittyy edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Kausi 2012 tulee olemaan Ruotsalainen neljäs Åland Unitedissa. Näiden vuosien aikana Ruotsalainen on kehittynyt korkeatasoisesta maalintekijästä Naisten Liigan kenties parhaaksi ylemmäksi keskikentäksi. Pelaajan rooli on suuri niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Ruotsaisen rooli joukkueessa tulee nyt kasvamaan entisestään, kun pelaaja ottaa myös valmennusvastuun yhdessä Mikael Virran kanssa. Päävalmentajana jatkaa Steve Beeks. Maijun huima kokemus ja pelisilmä antavat uuden roolin myötä seuralle lisää mahdollisuuksia saavuttaa halutut tavoitteet. Suomen Palloliitto järjestää joulukuussa valmentajakoulutuksen huippupelaajille ja ÅU toivookin, että Ruotsalainen hyväksytään mukaan.

Unitedilla on Maiju Ruotsalainen mukaan luettuna nyt kolme pelaaja- ja kolme valmentajasopimusta kaudelle 2012. Seura toivoo voivansa varmistaa niitä lisää lähiviikkoina.

Lähde: www.naistenliiga.fi