Tasainen avauskierros Naisten Liigassa

10.4.2011

Naisten Liiga potkaistiin käyntiin sunnuntaina täydellä kierroksella. Hallitseva mestari PK-35 Vantaa aloitti voitolla ja viime vuoden hopea- ja pronssimitalistien kohtaamisessa HJK voitti ÅU:n.

Naisten Liigan vuoden avausmaali nähtiin Åland Unitedilta, kun Adelina Engman iski kauden avausmaalin. HJK kiri toisella puoliajalla kuitenkin ohi Sini Ihamäen ja Sini Vehviläisen maaleilla ja nappasi 2-1 (0-1). Ilves ja KMF päätyivät Tampereella 1-1 (1-0) tasapeliin. Ilveksen maalin teki Annika Tossavainen ja KMF:lta onnistui viime vuoden maalikuningatar Anna Auvinen.

PK-35 Vantaa kaatoi Kokkola Futis 10:n kokkolalaisten historian ensimmäisessä liigaottelussa. PK-35 oli vahvempi Eveliina Parikan ja Melinda Koivulan maaleilla 2-0 (0-0). FC Honka nousi tappioasemasta viime hetkillä voittoon NiceFutiksesta. Jessica Kannosto vei porilaiset johtoon, mutta toisella puoliajalla Kiia Laine rankaisi entistä seuraansa ja Linda Lindqvist iski ratkaisuosuman ottelun viime hetkillä. Pietarsaaressa FC United avasi voitolla, kun se kukisti TPS:n Louise Björkskogin maalilla.

Naisten Liigan tulokset:

HJK-Åland United 2-1 (0-1)

Ilves-KMF 1-1 (1-0)

PK-35 Vantaa-Kokkola F10 2-0 (0-0)

FC United-TPS 1-0 (0-0)

FC Honka-NiceFutis 2-1 (0-1)

Lähde: www.palloliitto.fi