TPS:n naisille kovat takaiskut

TPS:n naisille kovat takaiskut

07.7.2017

Naisten Liigassa toisena olevan TPS:n kahden runkopelaajan, puolustaja Siiri Hammarin ja maalivahti Inkeri Niemen, kaudet ovat valitettavasti ohi.

23-vuotiaan Hammarin nikamavaltimossa on repeämä ja hän joutuu olemaan pelikentiltä sivussa vähintään puoli vuotta. Hammarin täytyy turvallisuussyistä välttää erityisesti kontaktitilanteita, mutta kevyempi harjoittelu olisi jo nyt mahdollista.

- Tämän kauden pelit on nyt pelattu, sillä en voi ottaa mitään kontaktitilanteisiin liittyviä riskejä. Olen varmuudella puoli vuotta sivussa, sen jälkeen menen kontrolliin ja kuvauksiin. Mikäli kaikki on kontrollin jälkeen kunnossa, on pelaajauran jatkaminenkin vielä mahdollista, Hammar muistuttaa seuran sivuilla.

Hammar pelasi seuransa edustusjoukkueessa nyt jo kuudetta kauttaan. Hän ehti ylittää tällä kaudella jo sadan pelatun liigaottelun rajan. Hammar debytoi Naisten Liigassa jo kaudella 2011, mutta häneltä jäi kausi 2014 kokonaan väliin jalkavamman vuoksi.

21-vuotiaalla Niemellä oli puolestaan repeämä reisilihaksessa. Vamma oli sen verran paha, että se jouduttiin operoimaan. Myös Niemen toipumisaika venyy kuluvan kauden yli. Niemi debytoi TPS:n maalilla kaudella 2013 ja hän noussut parin viime kauden aikana joukkueensa ykkösmaalivahdiksi.

Lähde: https://fc.tps.fi