Pallokissoille uusia pelaajasopimuksia

Pallokissoille uusia pelaajasopimuksia

05.10.2017

Naisten Liigassa pelaava Pallokissat on solminut neljä jatkosopimusta ensi kaudeksi. 

Laitahyökkääjä Eeva Kettunen, maalivahti Nea Laitila, hyökkääjä Jannica Lintunen ja toppari Ellen Rönkkö ovat solmineet kauden 2018 kattavat sopimukset Pallokissoihin.

Kettunen (synt.99) nousi kuluneella kaudella edustusjoukkueen rinkiin. Laiturina ja hyökkääjänä viihtyvä Kettunen on tehnyt joukkueelleen kolme maalia kauden aikana. Nuori pelaaja on ollut kauden aikana mukana sekä U18- tyttöjen että U19 tyttöjen maajoukkuetapahtumissa.

Laitilalla (synt. 98), siirtyi Kuopioon Vantaan Jalkapalloseurasta kaudelle 2017. Hänellä oli sopimuksessaan optio kaudesta 2018, jonka molemmat osapuolet halusivat käyttää

Rönkkö (synt.98) nousi kuluneelle kaudelle Pallokissojen BSM-joukkueesta edustusjoukkueeseen. Rönkkö on Klubi-36:n kasvatti ja on edustanut Pallokissoja edelliset neljä vuotta.

Lintunen (synt.99) pelaa myös ensimmäistä kauttaan liigassa. Nuori pelaaja nousi syyskuussa edustusjoukkueeseen mukaan ja on ehtinyt jo osoittaa nopeuttansa ja maalintekotaitojansa. Pallokissojen kauden 2017 viimeisessä kotiottelussa Lintunen laukoi ensimmäisen liigamaalinsa.

Lähde: http://edustus.pallokissat.fi