(C) PK-35 Vantaa

PK-35 Vantaalle kova paluumuuttaja

04.7.2017

Hyökkääjä Sanni Franssi palaa PK-35 Vantaan riveihin. Viime kaudella Naisten Liigan maalipörssin voittanut Franssi on solminut PK-35 Vantaan kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. 

Franssi palaa tuttuun seuraan pelattuaan vajaan vuoden sveitsiläisessä FC Zürichissä. Viime kaudella Franssi voitti Naisten Liigan maalipörssin 20 osumallaan, vaikka hän siirtyi jo elokuussa Sveitsiin. Hurja maalitahti palkittiin kauden jälkeen myös valinnalla Naisten Liigan vuoden pelaajaksi. Yhteensä 22-vuotias Franssi on pelannut kotimaisessa pääsarjassa 87 ottelua, joissa on syntynyt 51 maalia. Naisten A-maajoukkueessa hän on pelannut 12 ottelua ja tehnyt yhden maalin.

Sveitsin pääsarjassa Franssi viimeisteli päättyneellä kaudella 18 maalia. FC Zürich taisteli vaikean alkukauden jälkeen keväällä tiukasti mestaruudesta, mutta jäi lopulta niukasti toiseksi.

Riihimäkeläinen Franssi nousi PK-35 Vantaan liigajoukkueeseen VJS:n riveistä vuonna 2012. Viime kauden saavutukset mukaan lukien Franssi on ollut voittamassa Punamustien kanssa neljää Suomen mestaruutta ja kolmea Suomen Cupin mestaruutta.

Lähde: https://pk35vantaa.fi