(C) PK-35 Vantaa

PK-35 Vantaalle kolme jatkosopimusta

09.11.2017

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset Roosa Bröijerin, Tiia Peltosen ja Ashley Riefnerin kanssa. 

20-vuotias VJS-kasvatti Bröijer teki ensiesiintymisensä Naisten Liigassa kaudella 2014 ja nousi tiiviimmin naisten joukkueen mukaan vuotta myöhemmin. PK-35 Vantaan riveihin noustuaan Bröijer on kasvattanut rooliaan kausi kaudelta. Päättyneellä kaudella Bröijer pelasi Punamustien kaikissa kilpailullisissa otteluissa. Naisten Liigassa hän viimeisteli neljä maalia ja teki esityön yhteentoista osumaan.

PK-35 Vantaan paidassa Bröijer on päässyt juhlimaan kahta Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta. Suomen eri nuorisomaajoukkueissa esiintynyt Bröijer kuuluu tällä hetkellä myös alle 23-vuotiaiden naisten maajoukkueryhmään.

Juniorivuosistaan lähtien Punamustien pelipaitaa kantaneelle 22-vuotiaalle Peltoselle tuleva kausi on jo viides liigajoukkueen mukana.

Peltonen debytoi Naisten Liigassa kaudella 2013 ja nousi vakituisesti PK-35 Vantaan mukaan vuotta myöhemmin. Punamustissa Peltonen nousi isoon rooliin kaudella 2015, mistä lähtien hän on lukeutunut joukkueen luottopelaajiin. Päättyneellä kaudella hän oli sarjapeleissä joukkueensa eniten minuutteja pelannut pelaaja. Peltonen on ollut voittamassa Punamustien paidassa kolmea Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta.

Jalkapallon PK-35:n junioreissa aloittanut Peltonen on käynyt läpi Suomen eri nuorisomaajoukkueet. Päättyneellä kaudella hän nousi mukaan myös naisten A-maajoukkuerinkiin, kun hänet nimettiin mukaan lokakuussa EM-karsintansa aloittaneeseen joukkueeseen.

PK-35 Vantaa on solminut laitapelaaja Ashley Riefnerin kanssa kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. Yhdysvaltalaiselle Riefnerille tuleva kausi on jo kolmas Suomessa.

23-vuotias Riefner saapui Suomeen keväällä 2016. Ennen PK-35 Vantaan riveihin liittymistään hän oli pelannut yliopistosarjaa kotimaassaan Yhdysvalloissa. Punamustien paidassa Riefner on saavuttanut tuplamestaruuden kaudella 2016 ja päättyneellä kaudella hopeaa sekä Naisten Liigassa että Suomen Cupissa.  Päättyneellä kaudella Riefner viimeisteli Naisten Liigassa neljä maalia ja tarjoili syötön niin ikään neljään osumaan.

Lähde: https://pk35vantaa.fi