PK-35 Vantaa uusimassa Naisten Liigan mestaruuttaan

09.10.2011

PK-35 Vantaa otti mestaruustaistelua ajatellen elintärkeän voiton kaataessaan kotikentällään Suomen Cupin finaalin uusinnassa Ilveksen 3-1.

PK-35:lla oli otteluun selvät lähtöasetelmat, sillä se tarvitsi voittoa ottelusta pitääkseen mestaruustoiveensa omissa käsissä. Pauliina Miettisen joukkue ei antanut Ilveksen yllättää, vaan Jenna Korhonen vei vantaalaiset johtoon jo 10 minuutin jälkeen. Viime kauden Naisten Liigan ykköspelaaja Heidi Kivelä toi kuitenkin manselaiset tasoihin 58 minuutilla ennen kuin hyvässä vireessä oleva Eveliina Parikka viimeisteli ottelun voittomaalin kuusi minuuttia myöhemmin. Pari minuuttia siitä ja Beverly Goebel sinetöi kotijoukkueen voiton.

PK-35 Vantaalla toinen peräkkäinen mestaruus on nyt täysin omissa käsissä, sillä heillä on pisteen ero kakkosena tulevaan HJK:hon ja kahden pisteen ero kolmantena tulevaan Honkaan. Viimeisissä otteluissaan PK-35 Vantaa matkaa piristyneen Kokkola F10:n kimppuun, Honka kohtaa vieraissa sarjapaikastaan taistelevan TPS:n ja HJK emännöi KMF:n. Jännitystä siis riittää päätöskierroksellekin riittämiin.