(C) PK-35 Vantaa

Olga Ahtinen siirtyy ulkomaille

20.8.2017

PK-35 Vantaan ja Helmarien keskikenttäpelaaja Olga Ahtinen jatkaa uraansa ulkomaisilla pelikentillä. Talvella PK-35 Vantaan riveihin liittyneen Ahtisen uudesta seurasta tiedotetaan alkuviikosta.

20-vuotias Ahtinen ehti pelata Punamustien paidassa tällä kaudella 16 sarjaottelua, joissa syntyi kolme maalia. Viidesti Suomen A-maajoukkueessa esiintynyt Ahtinen siirtyy uuteen seuraansa heti, joten hän ei matkusta Punamustien mukana Pohjois-Irlantiin Mestarien liigan karsintaturnaukseen. Kokkolalaisen viimeiseksi otteluksi PK-35 Vantaan paidassa jäi heinäkuun puolivälin 2-5-vierasvoitto TPS:stä.

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan Ahtinen on ottanut tämän kauden aikana tärkeitä kehityaskelia. Punamustissa viettämiensä vajaan kahdeksan kuukauden aikana Ahtinen onnistui monipuolistamaan pelaamistaan.

– Olga tuli talvella mukaan ja hän halusi liittyä nimenomaan joukkueeseen, jossa hän pääsi pelaamaan pallonhallintapeliä. Hän haki sen myötä uusia haasteita. Sarjan edetessä hän on päässyt sisään pelitapaamme ja pelannut hyviä pelejä. Olga on kehittynyt niissä asioissa, joissa on ollut tarkoituskin, Väisänen totesi.

Lähde: www.pk35vantaa.fi