Natalia Kuikka Naisten Liigan kuukauden pelaaja

Natalia Kuikka Naisten Liigan kuukauden pelaaja

23.5.2014

Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja huhtikuussa on julkistettu. Kuukauden pelaajien valinnan suorittaa perinteisesti Jalkapallon pelaajayhdistys eli pelaajat itse.

Huhtikuun pelaajaksi Naisten Liigassa valittiin Merilappi Unitedin Natalia Kuikka. Kuikka palkitaan tulevana lauantaina ottelussa Merilappi United - ONS.

Merilappi United nousi täksi kaudeksi Ykkösestä Naisten Liigaan. Pelikierroksia on takana nyt seitsemän ja Merilappi United porskuttaa sarjakakkosena 14 pisteellään.

- Ihan näin hyvää alkukautta emme osanneet odottaa. Olemme pelanneet kuitenkin hyvin ja hyvillä mielin tästä jatkamme, vuonna 1995 syntynyt Natalia Kuikka kertoo.

- Aluksi se oli ehkä pieni yllätys, että pisteitä tuli niin hyvin. Pelasimme viime vuonna Ykkösessä, joten oli vaikea tietää mitä on tulossa. Nyt kun pelejä on jo takana, niin ei tämä enää niin iso yllätys ole, Kuikka lisää.

Kuikka on ollut alkukaudesta hurjassa iskussa. Maaleja on syntynyt jo kahdeksan, jolla hän on maalipörssin kärjessä. Myös kanssapelaajat ovat huomioineet Kuikan hyvät otteet ja hänet valittiin JPY:n toimesta huhtikuun Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.

- Oma roolini on aika vapaa kentällä ainakin hyökkäyssuuntaan. Toki joukkueena pitää puolustaa tiiviisti. On se yllätys, että maaleja on tullut näin paljon. Tuuriakin on ollut mukana. Olen vain vetänyt paljon ja pallot ovat uponneet aika hyvin, Kuikka toteaa.