Katarina Naumanen HJK:n riveihin

Katarina Naumanen HJK:n riveihin

06.4.2016

Katarina Naumanen on tehnyt sopimuksen HJK:n kanssa.

Naumanen (s.1995) pelaa tällä hetkellä University of Central Floridan joukkueessa USA:n yliopistosarjaa. HJK:n riveihin Naumanen liittyy mukaan heti toukokuun alussa.

Naumanen kuuluu myös Suomen A-maajoukkueeseen. A-maaotteluja hän on pelannut yhteensä yhdeksän. Naumanen oli mukana myös Cypros Cupissa helmi-maaliskuussa.

Topparin paikalla parhaiten viihtyvä Naumanen on ollut viime vuosina myös vakiokasvo nuorten maajoukkueissa. Hän oli mukana vuonna 2013 TU19-ikäluokan EM-kisoissa ja vuonna 2014 TU20-ikäluokan MM-kisoissa.

Naumanen siirtyi viime syksynä USA:n yliopistosarjaan Pallokissoista, jonka riveissä hän pelasi Naisten Liigaa kaudesta 2012 eteenpäin.

– Odotan innolla tulevaa kautta kokonaan minulle uudessa joukkueessa. Koen uuden ympäristön tarjoavan minulle uudenlaisia haasteita, joiden avulla pystyn kehittymään pelaajana eteenpäin. Joukkueena näen HJK:ssa paljon potentiaalia, joten odotukset kaudelle 2016 on kovat.

– Kilpailu pelipaikoista ja peliajasta tulee olemaan varmasti tiukkaa. Viimeiset viikot ennen Suomeen tuloa treenaan kovaa täällä Amerikassa, joten olen valmis hyppäämään joukkueen mukaan täydellä teholla heti toukokuun alusta, kertoo Naumanen.

HJK:ssa Naumanen pelaa numerolla 21.

Lähde: www.hjk-j.fi