JyPK:lle kaksi uutta sopimusta

JyPK:lle kaksi uutta sopimusta

18.12.2017

Naisten Liigassa pelaava JyPK on solminut kaksi pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi. 

Tiiu Puhakainen on tuttu näky vihreäpaidoissa jo vuodesta 2011. 22-vuotias Puhakainen on alun perin Lappeenrannasta lähtöisin, mutta tuli aikoinaan opiskelemaan Voionmaan lukioon ja siirtyi luonnollisesti JyPKin B-tyttöihin. 2013 Puhakainen siirtyi naisten edustukseen ja hän oli nostamassa JyPKiä liigaan kaudella 2016.

Puhakainen piti pelaamisesta taukoa kauden 2017, sillä koki ettei pystynyt antamaan sellaista panosta jota liigajoukkue vaatii koulu-ja työkiireiden vuoksi.

Täysin ilman jalkapalloa Puhakainen ei ole vuotta ollut, sillä hän kävi kesästä alkaen harjoituksissa aina kun ehti. Nyt kuitenkin koulu ja työt ovat siinä mallissa, että Puhakainen pystyy sitoutumaan joukkueeseen 100 prosenttisesti.

Keskikentällä viihtyvä Puhakainen on pippurinen, kovan työn raataja. Hän tuo omalla panostuksellaan joukkueeseen kovaa työmoraalia. Hyvän pre-seasonin jälkeen on hyvä lähteä haastamaan peliaikaa sekä paikkaa avauskokoonpanoon.

23-vuotias Pihla Hiltunen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen JyPKin kanssa. Puolustuslinjassa viime kaudella laitapakin paikalla viihtynyt Hiltunen aloittaa kolmannen kautensa edustuksessa. Hiltunen oli nousukaudella yksi avainpelaajista JyPKin kokoonpanossa.

Viime kaudella Hiltunen pelasi lähes jokaisessa ottelussa, joista kahdessakymmenessä aloitti avauskokoonpanossa. Hiltusen vahvuuksiin kuuluu kovaa pelaaminen, jonka vastustajat saavat vuorollaan nahoissaan tuntea. Nopea pakki, joka pelaa molempiin suuntiin kovalla itseluottamuksella.

Lähde: www.jypk.fi