JyPK:lla hyvä sopimustilanne

07.3.2011

Naisten Ykkösessä pelaavan JyPK:n sopimustilanne näyttää hyvältä ja se tullaan julkaisemaan viimeistään 15.3.

Ainoana murheena on ollut Janika Pursiaisen oireileva polvi, joka paheni Kokkolan harjoitusottelun jälkeen. Nyt ei auta kuin lepo ja huhtikuussa katsotaan jälleen mikä on tilanne. Joukkueessa on kaikki kunnossa. Tytöt ovat hyvällä ja luottavaisin mielin lähdössä kohti sarjapelejä. JyPK pääsee kohta Vehkalammelle harjoittelemaan. Talviaikana on ollut hieman haasteellista harjoitella pienessä tilassa, mutta aika on hyödynnetty taito- ja fyysiseen harjoitteluun. Joukkueen ympärillä on pyörinyt ja pyörii kaikenlaisia huhuja kokoonpanosta, jotka ovat kaukana todellisuudesta. Tietenkin on positiivista, että joukkue ja naistenjalkapallo kiinnostaa ja herättää keskusteluja.

Kokoonpano edellisestä kaudesta on muuttunut. Lähtijöinä: Miina Palho, Hanna Toivonen, Maiju Syrjälä, Roosa Välivaara, Miina Pienimäki, Marleena Kainulainen, Laura Herranen, Anu Tamminen ja Essi Lintunen.

Tilalle tulijoina: Anu Hoffren, Pirta Hiukka, Noora Savolainen, Ringa Remes, Miina-Maija Tapaninen, Salla Hirvonen, Tiina Jukarainen, Iida Laiho ja Evelina Wacklin.

Myös maalivahtiosasto on vahvistumassa ja B-SM joukkueesta puolestaan löytyi hyviä pelaajia, jotka ovat tarvittaessa käytössä.

Lähde: www.jypk.fi