Ilves Naisten Liigaan kahdella päävalmentajalla

Ilves Naisten Liigaan kahdella päävalmentajalla

08.1.2019

Ilves on sopinut pelikauden 2019 kattavan päävalmentajasopimuksen Mikko Lepistön ja Mauri Heinosen kanssa.

Kahden päävalmentajan mallissa Lepistö vastaa koko joukkueen kokonaistoiminnasta ja Heinonen vastaa erityisesti maalivahtien toiminnasta sekä joukkueen videopalautteista ja ottelutarkkailusta.

Mikko Lepistöllä (B-valmentajatutkinto) on 20 vuoden valmentajatausta. Hän on toiminut pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla valmentajana niin tyttöjen, naisten kuin poikien joukkueissa. Viime vuosina Lepistö on toiminut useammankin pirkanmaalaisen naisten ykkösdivarijoukkueen päävalmentajana ja viime kaudella 2018 oli mukana voittamassa B-poikien SM-hopeaa Ilveksen valmennustiimissä.

Mauri Heinonen (UEFA A + MV C) on ollut jo kaudella 2018 osa Ilves naisten valmennustiimiä. Heinonen on mukana myös useammassa tyttöjen maajoukkueessa videoanalyytikkona ja sitä kautta jatkuvasti kansainvälisen pelaajakehityksen ytimessä tuomassa hyviä käytänteitä Ilveksen toimintaan.

Valmennustiimissä jatkavat myös Mika Lahtinen ja Heli Rekimies, jotka täydentävät omalla erikoisosaamisellaan pelipaikkakohtaisten taito- ja fyysisten ominaisuuksien kehittymistä kaikkien pelaajien osalta.

Lähde: www.ilveksennaiset.fi