Ilveksen naiset jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen naiset jatkavat tutussa komennossa

01.10.2017

Ilves on jatkanut naisten liigajoukkueen päävalmentajan Ville Väisäsen sopimusta vuodella, päättymään 2018 kauden jälkeen.

40-vuotias Väisänen aloitti naisten päävalmentajana maaliskuussa 2017 ja johdatti joukkueen kovaan kesävireeseen, saavuttaen tavoitteena olleen yläloppusarjapaikan. Ilves taistelee edelleen sarjan viidennestä sijasta, kun kaudesta on pelaamatta yksi ottelu.

Väisänen jatkaa hyvin alkanutta projektia innoissaan.

- Saimme kehitettyä peliämme oikeaan suuntaa lyhyestä kauteen valmistautumisesta huolimatta ja onnistuimme haastamaan sarjan kärkijoukkueet yksittäisissä otteluissa hienosti.  Uusia nuoria Ilves kasvatteja on saatu taas mukaan naisten liigajoukkueeseen ja kaudella 2018 olemme taas valmiimpia haastamaan kärkijoukkueita, Väisänen kertoo seuran sivuilla.

Ilves naisten valmennustiimiin tulee uutena kasvona Ilveksen tyttöjen alue- ja talenttivalmentajana 1.11.2017 aloittava Ollipekka Ojala. Valmennustiimin ja taustaryhmän muut jäsenet tarkentuvat vielä lähiviikkoina.

Kaudelle 2018 Ilves naisilla on tällä hetkellä 10 pelaajasopimusta ja valmennuskuvioiden ratkettua uusia sopimuksia julkaistaan ensi viikosta alkaen.

Lähde: https://ilveksennaiset.fi/