Honka jatkaa vahvasti Naisten Liigassa

14.4.2018

Lauantaina pelattiin neljä ottelua Naisten Liigassa. FC Honka jatkaa edelleen puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki kolmea otteluaan.

Hallitseva mestari ei antanut sarjanousija TiPS:lle mahdollisuuksia, vaan otti kotikentällään selvän 4-0 (4-0)-voiton Ella-Rosa Huuskon tykittäessä hattutempun viiteen minuuttiin. Kaikki Hongan maalit syntyivät yhdeksän minuutin sisään. Honka on pitänyt maalinsa puhtaana kaikissa kolmessa ottelussa ja tehnyt 11 maalia. HJK aiheutti Åland Unitedille sen avaustappion 2-1 (2-1)-kotivoitolla.

Lauantaina nähtiin myös kaksi vierasvoittoa. Pallokissat haki pisteet Ilveksen vieraana, kun vastikään sopimuksen tehnyt Kaisla Karppinen vastasi ottelun ainokaisesta toisella puoliajalla. TPS nappasi kauden avausvoittonsa, kun se voitti vieraskentällä JyPK:n 1-0 (1-0).

Naisten Liiga jatkuu sunnuntaina vielä yhdellä ottelulla, kun ONS emännöi PK-35 Vantaata.