HJK:n naisille kova vahvistus - "Hän on johtajatyyppi"

HJK:n naisille kova vahvistus - "Hän on johtajatyyppi"

08.1.2019

HJK saa kovan vahvistuksen puolustukseensa, kun Anna Auvinen (s.1987) siirtyy Klubipaitaan.

FC Honkaa vuodesta 2012 edustanut Auvinen debytoi Naisten Liigassa jo vuonna 2007. Auvinen on pelattujen otteluiden tilastoissa omissa luvuissaan 279 liigaesiintymisellä.

Vuosien varrella hyökkääjästä toppariksi siirtynyt Auvinen on paukuttanut uransa aikana 90 maalia, joista merkittävin oli SM-kullan vuonna 2017 ratkaissut pusku. Auvisella on tilillään 13 naisten A-maaottelua. Savon Pallon kasvatti on aikaisemmin edustanut lisäksi NiceFutista sekä Kuopion Mimmifutista.

Päävalmentaja Joonas Rantanen on tyytyväinen kokeneen topparin liittymisestä joukkueeseen.

– On hienoa saada Anna mukaan nuorentuneeseen ryhmään, sillä hän on johtajatyyppi, joka ottaa varmasti ison roolin joukkueessa. Anna on äärimmäisen hyvä puolustamaan ja pystyy avaamaan peliä molemmilla jaloilla.

Myös Auvinen odottaa innokkaasti uusia haasteita Klubissa.

– Tulen hyvillä fiiliksin joukkueeseen. Haluan kehittyä pelaajana ja tehdä arjessa ratkaisuja, jotka tukevat jalkapalloa. Olen ollut todella tyytyväinen siihen, miten asiat HJK:ssa toimii. Tiedän, että minulta odotetaan kentällä johtajuutta ja ne saappaat haluan täyttää. Pelillisesti haluan kehittyä avaamisessa, olla kentällä vielä rohkeampi sekä päästä kuntopuolella kv-tasolle.

Lähde: www.hjk-j.fi