FC Sport hankki kovia vahvistuksia

31.3.2011

Naisten Ykköseen valmistautuva naisten edustusjoukkue solmi sopimukset kahden viime kaudella Kokkolan Palloveikkoja edustaneen nigerialaisten pelaajan kanssa. Adisa Grace ja Funsho Alake liittyvät vaasalaisjoukkueen riveihin.

- Maalivahtiongelmista on kärsitty harjoituskaudella jo pitkään, joten olen todella helpottunut kun Funsho astuu tolppien väliin. Kokenut, hyvä maalivahti, jolla on takanaan kokemusta Naisten Liigasta sekä Suomesta että Venäjältä, tuo varmuutta alakertaan. Adisa Grace tuo taas kovaa kokemusta keskikentälle ”playmakerin” rooliin, mutta pelaajan monipuolisuus antaa paljon käyttömahdollisuuksia, Sportin vastuuvalmentaja Ulf Kortesniemi hehkuttaa seuran sivuilla.

- Pelaajamarkkinoilla on ollut paljon liikettä ja tämä on ollut monen kuukauden työ seuloa ehdokkaista meille sopivat vaihtoehdot. Vielä on kiikarissa yksi mahdollinen vahvistus rapakon takaa, mutta monta asiaa on hänen osaltaan vielä auki. Joka tapauksessa olemme tyytyväisiä onnistuneihin neuvotteluihin, kun lopuksi uudet vahvistuksemme kirjoittivat alle kolmen vuoden pelaajasopimuksen, myhäilee puheenjohtaja Kari Saarnisto

Lähde: www.fcsport-39.com