FC Hongan Henni Malinen Naisten Liigan kuukauden pelaaja

14.10.2011

Jalkapallon pelaajayhdistys eli pelaajat itse, ovat valinneet FC Hongan hyökkääjä Henni Malisen Naisten Liigan Veikkauksen syyskuun pelaajaksi.

Henni Malinen on ollut tärkeä palanen Hongan nappikaudessa. Yhdeksän maalin hyökkääjä olikin iloinen ja otettu saamastaan kunnianosoituksesta.

- Kuulostaa totta kai hyvältä, en olisi kyllä odottanut. Oma syksyni ja koko vuosi ylipäänsä on ollut paras kauteni, Malinen toteaa tyytyväisenä.

Savonlinnalaislähtöinen Malinen siirtyi talvella Honkaan Porin NiceFutiksesta. Espooseen rakennettiin lähes kokonaan uusi joukkue uuden päävalmentaja Timo Lounion johdolla. Vaikeista lähtökohdista käynnistynyt prosessi on ollut kuin tuhkimotarina. Malinen on jo toinen joukkueesta valittu kuukauden pelaaja ja keltamustat ovat viimeiselle kierrokselle saakka mukana mestaruustaistossa.

- Talvella ei käynyt mielessäkään, että taistelisimme mestaruudesta. Positiivista, että näin kävi.

- Joukkue on ollut erinomainen. Yhteishenki ja porukka on ehdottomasti yksi parhaimmista, missä olen koskaan ollut mukana. Porukka on hyvä niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Kaikki taistelevat loppuun asti. Emme luovuta, vaikka olisimme viisi minuuttia ennen loppua 0-2-tappioasemassa. Hyvä henki ja joukkueelle pelaaminen ovat siis ehdottomasti tärkeimpiä vahvuuksiamme, pelaaja hehkuttaa.

Naisten Liigan viimeinen ja ratkaiseva kierros pelataan lauantaina. Paljon on vielä pelissä, sillä PK-35 Vantaa, HJK ja Honka ovat pisteen päässä toisistaan. Hongan asemat kirkkaimpiin mitaleihin saivat kolauksen viime kierroksella, kun joukkue jäi 2-2-tasapeliin Kokkola F10:n kanssa. Peli oli vedenjakaja myös toiseen suuntaan. Honka sai tasoituksen tuomarin antamalla lisäajalla. Tappio olisi voinut merkitä mitalin karkaamista kokonaan.

Lähde: www.naisteliiga.fi