Tuomas Kolehmainen MP:n maaliin

08.5.2011

Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto vahvistuu, kun Tuomas Kolehmainen siirtyy KuPS:sta Sinisten vahvuuteen vuoden sopimuksella.

Reilun viikon päästä 21 vuotta täyttävä Kolehmainen on harjoitellut KuPS:n liigajoukkueen mukana ja viime vuodesta miehellä on taskussa Veikkausliigan hopeamitali. Itse pelejä ei Veikkausliigassa viime kaudella Kolehmainen pelannut, mutta penkillä mies seurasi KuPS:n hienoja otteita.

Tuomas Kolehmainen on ollut KuPS:n junioreissa luottovahti ja saavuttanut useita mitaleita juniorisarjoissa (A-nuorten SM-pronssi 2008 ja 2009 sekä B-nuorten SM-kulta 2007). Kolehmainen liittyy innolla Sinisten rinkiin.

- Mielenkiinnolla ja odottavien mielen tulen Mikkeliin. Täällä oli tarjolla hyvä haaste ja olen koko ikäni pelannut Kuopiossa, joten maiseman vaihtokin voi tehdä hyvää, Kolehmainen kommentoi mikkeliläisten sivuilla.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen Kolehmaisen liittymisestä joukkueen vahvuuteen.

- Nyt meillä kolmen maalivahdin trio: Kolehmainen, Ville Taivalantti sekä vielä juniori-ikäinen Tuomo Hiltunen. Kilpailutilanne tälläkin osastolla auttaa varmasti meitä ja potkii kaikkia maalivahteja eteenpäin urillaan.

- Tuomas on nuori, nälkäinen ja eteenpäin pyrkivä maalivahti, joka sopii hyvin meidän joukkueeseen.

Lähde: www.mikkelinpalloilijat.fi