TamU:lle neljä jatkosopimusta

TamU:lle neljä jatkosopimusta

01.10.2017

Kakkosen B-lohkossa kuudenneksi sijoittunut Tampere United on tehnyt neljä jatkosopimusta ensi kaudeksi.

Santeri Salomaa, Tuomas Lehti, Jani Rantala ja Konsta Raittinen ovat solmineet vuoden mittaiset jatkosopimukset Tampere Unitedin kanssa

Kuluvan kauden aikana sinivihreä tamperelaisyleisö on oppinut tuntemaan Salomaan periksiantamattomana ja mitään pelkäämättömänä pelaajana, joka viihtyy niin topparina kuin keskikentän pohjallakin.

Lehti, 27, saattoi olla monelle yllättäväkin jatkaja kaudella 2016 Kolmosessa pelanneesta joukkueesta. Kuluneen kauden aikana hän on kuitenkin näyttänyt kaikille, että kykenee pelaamaan myös Kakkosen tasolla samassa roolissa, jonka hän on täyttänyt Sinipaidoissa ja kahden kauden ajan. Tälläkin kaudella hän on ollut koko joukkueessa useimmin vaihdosta kentälle tullut pelaaja, peräti kahdeksan kertaa.

Rantala, 21, tuli viime talvena Tampere Unitediin rikkonaisen ja asepalveluksen sävyttämän kauden jälkeen. Edessä oli tiukka taistelu peliajasta, sillä joukkueessa oli Juuso Auvisen ja Tuomo Hiltusen sopimusten myötä kaksi muutakin mitat täyttävää maalivahtia. Tässä taistelussa Rantala pääsi lopulta niskan päälle, ja pelasi täydet minuutit yhdessätoista ottelussa.

Raittinen, 22, ei tehnyt aivan täyttä läpimurtoa kuluneella kaudella. Kausi lähti käyntiin hyvin, mutta kun peliaikaa ei kertynyt aivan toivottua määrää, päätyi nuori keskikenttäpelaaja heinä-elokuussa lainalle Kolmosessa pelaavaan Nokian Palloseuraan. Siellä tilille kertyi viisi täyttä ysikymppistä, ja kun Raittinen teki paluun Tampere Unitediin syyskuun alun vierasottelussa EsPaa vastaan, otteista säteili varmuus sekä halu ottaa paikka avauskokoonpanossa. Harmittavasti pieni loukkaantuminen heti Peimari Unitedia vastaan pelatun seuraavan ottelun alkuminuuteilla pilasi Raittisen loppukauden.

Lähde: http://tampereunited.fi