(C) Tampere United

TamU lainasi laiturin Hakasta

04.8.2018

Poikamaajoukkueissa aina U17-ikäluokkaan asti pelannut laitapelaaja Valtteri Hiilloskorpi, 19, siirtyy loppukauden kattavalla lainasopimuksella FC Hakasta Tampere Unitediin.

Kuluvalla kaudella Hiilloskorpi ei ole saanut Valkeakoskella minuutteja Ykkösen otteluissa, joten siirto peliajan perässä Tampere Unitediin oli luonteva ratkaisu. Ilveksen junioriputken läpikäynyt Hiilloskorpi pelasi viime kaudella TPV:ssä, joten nuori pelaaja on kiertänyt kaikki ylemmissä sarjoissa pelanneet pirkanmaalaisjoukkueet.

Hiilloskorpi tunnetaan parhaiten laitapuolustajana, mutta on pelannut urallaan myös ylempänä. Tampere Unitedissa hänet tullaankin todennäköisesti näkemään nimenomaan laitahyökkääjänä. Pelituntumaa Hiilloskorpi on pitänyt yllä Hakan A-poikien otteluissa.

Hiilloskorpi on näillä näkymin päävalmentaja Leroy Malukan käytettävissä jo tulevana viikonloppuna, kun TamU kohtaa kotiottelussa OLS:n. Ottelu pelataan Pyynikin urheilukentällä lauantaina kelllo 17 alkaen, ja todennäköisesti Hiilloskorpi nähdään kentällä.

Lähde: TamU:n tiedote