TPV:lle uusi sopimuspelaaja

TPV:lle uusi sopimuspelaaja

18.1.2018

FC Hakan kasvatti Eric Bullock (-96) vakuutti valmennuksen tryout-jaksolla ja teki sopimuksen TPV:n kanssa.

Joukkueen mukaan tryout-jaksolle tullut 21-vuotias Eric Bullock pääsi jo näyttämään taitojaan niin joulukuisessa ottelussa TamUa vastaan kuin myös tammikuussa Ilvestäkin vastaan. Molemmissa harjoitusottelussa hyvin esiintynyt hyökkääjä sai jo pistetilinsäkin auki TamU-ottelussa syöttämällä ottelun avausmaalin ottelun 14 minuutilla ja esiintyi ottelussa muutenkin vahvasti vaikka parista erinomaisesta maalipaikasta ei vielä verkot tötterölle painuneetkaan.

Myös Ilves-ottelussa hyökkääjä pelasi ja haastoi aika-ajoin erinomaisesti ja TPV:n ensimmäisen puoliajan paras maalipaikka osui vielä omalle kohdalle. Liike näyttää jo hyvältä vaikka tammikuuta vasta mennään ja tulevat Suomen Cupin ottelut tuovat varmasti lisää minuutteja ja myös maalejakin alkaa syntymään.

Bullockin viime kausi oli pikkuvaivojen värittämä, mutta silti mielenkiintoinen, kun otteluita tuli niin Uudenmaan Kolmosessa HPS:n riveissä sekä vielä loppukaudesta Tampereen Kolmosessa PS-44:n riveissä. Molemmissa seuroissa tuli kolmessa Kolmosen ottelussa kaksi maalia tilastoihin. FC Hakan juniorimyllyn läpi käynyt Bullock on kuulunut Hakan A- ja B-juniorijoukkueissa vakiokokoonpanoon aiempina kausina.

Lähde: www.tpv.fi