TPV:lle kaksi uutta sopimuspelaajaa

14.2.2011

TPV on tehnyt sopimukset koko alkutalven edustuksen mukana olleiden Eemi Ruuskan ja Mehdi Fennanen kanssa.

Viime kaudella Eemi kävi armeijan ja pelasi vain muutaman miesten ottelun TPV:n kakkosjoukkueen mukana Kolmosessa. Ennen tätä hän kuului TPV:n A-poikien runkopelaajiin. Nyt hänen odotetaan tuovan lisämahdollisuuksia puolustuspään kokoonpanoon.

Fennane puolestaan on hyökkäyspään pelaaja ja myös pelannut jo vuosia TPV:n juniorijoukkueissa. Ruuskan tapaan hän oli viime kauden armeijan leivissä ja pelasi hyvillä tehoilla muutaman ottelun TPV:n kakkosjoukkueessa.

Nyt syntyneiden sopimusten myötä TPV tuo mukaan edustukseen lisää omia kasvatteja.

- Sopimukset ovat askel eteenpäin valitsemallamme tiellä. Tämä antakoon lisää uskoa nuoremmille junioreille siitä, että heilläkin on mahdollisuudet töitä tekemällä nousta edustusjoukkueeseen. Olen vakuuttunut, että toimintatapamme on pitkässä juoksussa kasvattajaseuralle se ainoa oikea, niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin, puheenjohtaja Jari Laaksonen kertoo seuran verkkosivuilla.

Molemmat pelaajat ovat edustusjoukkueen valmennuskaksikolle tuttuja juniorivuosiltaan.

- Molemmilla on asenne kohdillaan niin treeneissä kuin otteluissa. Tilanne on uusi heille nyt uusi, kun takana on vajaa kausi armeijan vuoksi. Kumpikin pelasi muutaman ottelun hyvillä otteilla TPV:n kakkosjoukkueen mukana ja odotankin että he tekevät tosissaan töitä, jotta pääsevät tasolle, jota miesten peleissä vaaditaan, päävalmentaja Mourad Seddiki miettii.

Lähde: www.tpv.fi