TPV hankki kokemusta alakertaan

TPV hankki kokemusta alakertaan

10.4.2018

Tampereen Pallo-Veikot vahvistaa alakertaansa vielä kovan kokemuksen omaavalla Giorgi Ositashvilillä.

Ositashvili (-85) on edustanut Suomessa FC Kuusankoskea, FC KooTeePeetä, KTP:tä ja Kultsu FC:tä. Ositashvili on georgialainen puolustaja, joka kykenee pelaamaan niin topparina kuin laitapuolustajanakin. Parhaita ominaisuuksia on aktiivisesti hyökkäyspeliin osallistuminen ja keskitykset sekä laidan vaihdot pallolla.

Ositashvili pelasi kaudella 2006–2007 Georgian pääsarjassa Umaghlesi Ligassa 18 ottelua edustaen Merani Tbilisiä. Hän on pelannut lisäksi maan toisella sarjatasolla 44 ja kolmannella sarjatasolla 29 ottelua. Ositashvili siirtyi georgialaisesta Kiziki Sighnaghista Suomen Kakkosessa pelanneeseen FC Kuusankoskeen kaudeksi 2008 ja pelasi kauden aikana 23 ottelua.

FC Kuusankosken mukana vietetyn kauden jälkeen matka jatkui Kotkaan kaudelle 2009. Kotkassa hän pelasi 177 ottelua, joista 21 liigassa ja 156 Ykkösessä. Viime kaudella otteluita kertyi 14 Lappeenrantalaisen Kultsu FC:n riveissä Kakkosen A-lohkossa. Näissä otteluissa kellotettiin tilastoihin 1234 minuuttia ja kaksi (2) varoitusta.

33-vuotiaasta Ositashvilistä tulee samalla sopimuksen myötä joukkueen iäkkäin pelaaja. Häneltä voidaan odottaa nuorehkoon joukkueeseen lisää kokemusta sekä vahvaa vääntämistä puolustuslinjan kaksinkamppailuissa. Avauspelaaminen on erinomaisella tasolla, joten myös se tulee auttamaan joukkuetta.

TPV:llä on tämän sopimuksen myötä sopimukset kolmen maalivahdin ja 20 kenttäpelaajan kanssa.

Lähde: www.tpv.fi