SalPan kapellimestari jatkosopimukseen

SalPan kapellimestari jatkosopimukseen

28.3.2018

SalPan viimeiset palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen ja joukkue on solminut tulevan kauden kattavat sopimukset keskikenttäpelaajien Santeri Peltolan sekä Kaarlo Parkkisen kanssa.

Peltola kapellimestaroi Joutsenten peliä viime kaudella jo keskikentältä ja on todella tärkeä palanen tulevankin kauden suunnitelmissa. Nuoresta iästään huolimatta Peltola on joukkueen kokeneimpia pelaajia ja tuo syöttövalikoimallaan SalPan peliin valtavasti lisäelementtejä.

Parkkinen on taas salolaisille varmasti tuntemattomampi tapaus. Hän espanjalaisen jalkapallokoulun kasvatti, jossa pelasi eri seuroissa A-junioreihin saakka. Hän muutti Suomeen muutama vuosi sitten ja on pelannut sen jälkeen FC Interin junioreissa sekä Kakkosta ÅIFK:ssa ja Peimari Unitedissa. Parkkinen vakuutti valmentaja Pikkaraisen nopeasti parin testipelin perusteella. Luova keskikenttä pelaaja onkin muodostanut harjoitusotteluissa todellisen tehokaksikon Lukas Gabrielssonin kanssa.

Joutsenilla on kasassa nyt yhteensä 17 pelaajasopimusta, joten muutama pelaajasopimus vielä on tuloillaan. Pääsiäisen jälkeen julkaistaan seuraavat sopimukset, joiden joukosta varmastikin löytyy mukava yllätys salolaisille jalkapalloihmisille.

Lähde: www.salpajalkapallo.fi