SJK akatemia kiinnitti nuorten maajoukkuepelaajia pitkillä sopimuksilla

SJK akatemia kiinnitti nuorten maajoukkuepelaajia pitkillä sopimuksilla

08.3.2018

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Robbie Malolo ja Ayuub Achenchab ovat tehneet sopimukset SJK:n akatemian kanssa. Molemmat ovat lukioikäisiä, eli tänä vuonna 17-vuotiaita ja he ovat kuuluneet Suomen eri ikäryhmien maajoukkuerinkeihin.

Molempien kasvattajaseuroja on KäPa ja HJK. Nyt tehdyt sopimukset mahdollistavat pelaajien pitkäjänteisen kehittämisen SJK:n riveissä, aina huipulle saakka.

Robbie Malolo on pelipaikaltaan toppari tai puolustava keskikenttäpelaaja ja hän on syntynyt Helsingissä 3.5.2001. Hän on aiemmin pelannut sekä KäPa:n että HJK:n nuorisojoukkueissa.

Robbie on SJK:ssa ennestään sopimuspelaajana olevan Obed Malolon pikkuveli. Aikoinaan veljeskolmikon vanhin, Jerry Malolo, oli hänkin SJK:ssa testijaksolla, mutta jäi silloin ilman sopimusta.

Ayuub Achenchab on syntyntynyt Tampereella 25.2.2001. Hän on pelipaikaltaan keskikenttäpelaaja. ja hän aloitti peliuransa helsinkiläisen FC Viikinkien riveissä. Sieltä matka jatkoi Käpylän Palloon ja HJK:hon.

Molempien pelaajien sopimukset on SJK akatemian Kakkoseen valmistautuvan SJK U23 joukkueen riveihin. Molemmista pelaajista kaavaillaan pelaajia SJK:n edustusjoukkueeseen pitkällä tähtäimellä.

SJK kiinnitti jo aiemmin saman ikäluokan poikamaajoukkuepelaaja Georg Westerlundin pitkällä sopimuksella ja hän on jo ehtinyt pelatakin muutamia otteluita SJK:n U17 joukkueessa. Myös Maximo Tolonen on syntynyt 2001.

Lähde: www.sjk.fi