Pelaajalegenda MuSan apuvalmentajaksi

20.5.2011

Endre Kolar liittyy MuSan edustusjoukkueen valmennusrinkiin. Unkarilaissyntyinen Kolar on millä mittarilla tahansa mitattuna maailmanluokan futismies, sillä 70-80-luvuilla vaikuttanut huippupelaaja on kohdannut futiskentällä mm. Keisari Beckenbauerin, Michel Platinin ja Johan Cruyffin.

Urallaan Kolari on ehtinyt saavuttaa mm. viisi Unkarin mestaruutta ja kaksi cup-mestaruutta Suomessa. Mies on myös pelannut maaotteluita Unkarin väreissä. Valmentajana 61-vuotias Kolar on toiminut mm. FinnPassa, JäPsissä, VamPassa, sekä talenttivalmentajana HJK:ssa, sekä Unkarissa.

Urheilujohtaja Petri Toivonen on tyytyväinen Kolarin tulemisesta seuraan.

- Sain tiedon, että tämän tason jalkapallomies on maisemissa ja keskustelimme Endren kanssa edustusjoukkueen apuvalmentajan roolista. Lisäksi Endre lupautui liittyä MuSan talenttivalmennukseen kaksi kertaa viikossa, yhdessä Pertti Lundellin kanssa, kertoo Toivonen MuSan sivuilla.

Urheilujohtaja on sitä mieltä Kolarin panos näkyy vahvasti etenkin yksilövalmennuksessa.

- Meillä kaikilla on varmasti opittavaa Endreltä ja on hienoa, että myös Suomen huippuvalmentajiin lukeutuva Pertti Lundell on mukana panostamassa voimakkaasti MuSan yksilövalmennukseen, valottaa Toivonen.

Kolar itse on innoissaan MuSa-pestistä.

- Toimin Koskikankaan Riston apuna valmennuksessa ja tuon omaa näkemystä peliin. Jalkapallossa itseluottamus on tärkeintä ja mielestäni MuSan joukkue on henkisesti vahva, kertoo Kolar pukiessaan uutta MuSa-paitaa päällensä.

Miehestä uhkuu intohimo jalkapalloa kohtaan ja se jos mikä on valmennuksessa tärkeää

Lähde: www.musansalama.fi