Pallo-Iiroille jenkkipelaaja kesäksi

14.2.2011

Brevardin yliopistossa Yhdysvalloissa ensimmäistä vuottaan opiskeleva Patrick Urmson tulee kesäksi Raumalle ja Pallo-Iiroihin vahvistamaan keltanuttujen keskikenttää. Patrick edustaa Pallo-Iirojen värejä toukokuun puolesta välistä elokuun alkupuolelle, ajanjakson johon mahtuu 16 tärkeää Kakkosen ottelua.

Viime kaudella "Pate" ehti pelata 13 ottelua Pallo-Iiroissa, ennen kuin lähti heinäkuun lopulla rapakon taakse kokeilemaan yliopistoelämän ja jalkapallon yhdistelmää. Yhteensä 31 ottelua miesten edustusjoukkueessa pelannut Urmson on tullut tutuksi raumalaisyleisölle fyysisistä otteistaan keskikentällä ja varmasta syöttötyöskentelystään. USA:n yliopistokentillä Paten fyysisyyttä on hyödynnetty myös topparin tontilla.

Vaikka visiitti onkin lyhyehkö, ottaa Iirojen käskyttäjä Pasi Lehtonen Paten mielellään vastaan.

- Hän on tuttu pelaaja meille ja tämä on tuttu ympäristö hänelle, joten luvassa ei ole sopeutumisongelmia, eli hän pääsee heti näyttämään parasta osaamistaan. On hienoa nähdä, millaista kehitystä hänen ominaisuuksissaan on tapahtunut vuoden aikana, Lehtonen kertoo raumalaisjoukkueen sivuilla.

Vaikka Pate pystyykin pelaamaan myös puolustuslinjassa, Lehtosen mukaan hänen todennäköinen pelipaikkansa on keskikentällä johon hän tuo lisäkilpailua pelipaikoista. Tämän valmentaja näkee tarpeelliseksi varsinkin nyt kun mahdollisen vahvistuksen, eli J-P Savolaisen kausi meni pilalle loukkaantumisen takia.

Lähde: www.palloiirot.fi