PK-37:lle iso kasa sopimuksia

PK-37:lle iso kasa sopimuksia

15.11.2018

PK-37 on vahvistanut joukkuettaan usealla pelaajasopimuksella.

Pallo-Kerho 37 ja Ali Al-Musawi (22) ovat solmineet pelikautta 2019 kattavan pelaajasopimuksen. Musawi on pelannut aikaisemmin urallaan Kuopion seuroissa. Kuopion Palloseurassa Musawi pelasi A-nuorten SM-sarjaa, kaudella 2017 kuopiolaisessa Kufussa Kakkosta ja viime kausi meni Kolmosessa Kings Soccer Clubissa. Musawi viimeisteli 12 pelaamassaan ottelussa viisi maalia.

Seuran oma kasvatti ja nuori lahjakkuus Mikki Huttunen (17) jatkaa pelaajauraansa kaudella 2019 PK-37:n edustusjoukkueessa. Huttunen pelasi menneellä pelikaudella seuran B-junioreissa, mutta kärsi kauden aikana jonkin verran jalkavaivoista. Joka tapauksessa Huttunen on lahjakas ja hyvän taidon omaava keskikenttäpelaaja. Huttunen ei ehkä heti ole Kakkosen tasolle jo nuoresta iästään johtuen valmis pelaaja, mutta potentiaalia löytyy ja PK-kasvatti tulee varmasti kehittymään talven aikana isoja harppauksia eteenpäin.

Toinen tärkeä sopimuspelaaja on hyvän ja tasaisen kauden joukkueen keskikentän keskustassa pelannut Joona Ojala (29). Ojala tulee olemaan myös tulevalla pelikaudella isossa ja tärkeässä roolissa rytmittämässä joukkueen peliä keskikentällä. Ojala on tunnollinen, taitava ja hyvän syötön omaava pelaaja, joka omalla esimerkillään näyttää myös muulle joukkueelle esimerkkiä niin harjoituksissa kuin otteluissa. Ojala tuo myös tarvittavaa kokemusta joukkueeseen.

Pallo-Kerho 37 on myös kiinnittänyt joukkueeseensa seuran oman nuorisoviisikon.

Maalivahdit Aimo Jauhiainen (16) ja Tuomas Rieppo (15), sekä Saku Kauhanen (15), Visa Kettunen (15) ja Rikhard Lappalainen (15) liittyvät edustusjoukkueen vahvuuteen.

Kaikki pelaajat pelaavat myös PK-37:n B-junioreissa, mutta harjoittelevat myös viikoittain edustusjoukkueen mukana. Joukkueiden valmentajat Pele Koljonen ja Marko Remes rytmittävät yhdessä pelaajien harjoittelun. Joka tapauksessa kaikki pelaajat pääsevät nyt mukaan miesten vauhtiin ja tulevat varmasti kehittymään pelaajina jokaisella osa-alueella.

Lähde: www.pk-37.fi