PEPO:lle sopimuksia

PEPO:lle sopimuksia

02.11.2017

PEPO on solminut ensi kaudeksi yhteensä neljä uutta pelaajasopimusta. 

PEPO:n runkopelaajiin kuuluvat Jerry Särkkä, Markus Koistinen ja Iivo Jaako ovat tehneet jatkosopimukset PEPO.n kanssa. Kaikki kolme pelaajaa ovat tärkeä osa joukkueen rakentamista kaudelle 2018.

Särkkä on kuulunut jo vuosia joukkueen menestyksen takuumiehiin ja kokeneenakin pelaajana on pystynyt kehittämään jatkuvasti itseään pelaajana. Koistinen on joukkueen juoksukone ja uhka jokaiselle vastustajalle. Hänen koko potentiaalia jalkapalloilijana ei vielä ole ulosmitattu. Hän on yksi niistä pelaajista, joka luo elämyksiä kentällä loistavien yksilösuoritustensa avulla.

Jaakon viime kausi meni hieman pilalle alkukauden loukkaantumisten takia. Kaudella 2016 alkanut hieno kehitys jäi keskeneräiseksi viime kaudella ja tarkoituksena on jatkaa Jaakon kanssa kehitystyötä. Hänen vahvuutena on hyvä ja varma pelinavaaminen ja kehityskohteet puolestaan selvillä, mihin talven aikana tullaan kiinnittämään huomiota.

PEPO kiinnitti keskikentälle ex-Kultsu Jonathan Dunyin. 22-vuotias nigerialainen Dunyi on pelannut Suomessa neljä kautta Kakkosessa, joista kaksi ensimmäistä TP-47:ssa Torniossa ja kaksi viimeistä Joutsenon Kultsu FC:n riveissä. Viime kaudella hän viimeisteli Kultsulle kaki maalia.

Lähde: www.lilat.fi