MYPA:lle uusia sopimuksia

MYPA:lle uusia sopimuksia

17.10.2017

Kakkoseen noussut MYPA on jatkanut joukkueensa rakennustöitä solmiessaan viisi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. 

Samuel Arponen, Samuel Lindeman, Benjamin Niveri, Miika Korpela ja Veeti Tuomala jatkavat MYPAssa myös kaudella 2018. Viisikon sopimukset ovat ensi kauden mittaiset.

Laitapelaajana vahvoja otteita esittänyt Samuel Arponen oli Kolmosessa 15 kertaa mukana joukkueen kokoonpanossa ja viimeisteli yhden maalin.

Samuel Lindeman puolestaan ihastutti Saviniemessä keskikentän keskustassa hyökkäävässä roolissa. Keskikentän maestro viimeisteli Kolmosessa yhdeksän maalia ja oli yksi joukkueen tärkeimpiä pelaajia nousujuhliin päättyneellä kaudella.

Topparina vakuuttavasti luutinut Benjamin Niveri lähtee tervettä itseluottamusta uhkuen sarjaporrasta ylemmäs. Joukkueen kapteenistoon kuulunut Niveri on johtajuuden kannalta tärkeä palanen myös ensi kaudella.

Raamikas maalivahti Miika Korpela pelasi huikean kauden Kolmosessa. Pelillisesti Korpela oli joukkueesta yksi suurimman kehitysharppauksen ottaja ja tuota kehitystä on hyvä lähteä jatkamaan sarjaporrasta ylempänä.

Kymmenen kertaa Kolmosessa kokoonpanossa mukana ollut laitapuolustaja Veeti Tuomala teki vakuuttavaa työtä aina tilaisuuden koittaessa. Tarvittaessa Tuomala pystyi pelaamaan myös hyökkäävämmässä roolissa.

Lähde: www.mypa.fi