MP sai paluumuuttajan MYPA:sta

14.3.2011

Niklas Kivinen (19) palaa muutaman MYPA:ssa vietetyn vuoden jälkeen kasvattajaseuran siniseen paitaan. Mikkelin Palloilijoilla on nyt 18 voimassa olevaa pelaajasopimusta ensi kaudeksi Kakkoseen.

Kivisen sopimus kattaa tulevan kauden, mutta Niklas ei ehdi pelata kautta täällä Suomessa ihan loppuun, sillä alkusyksystä kutsuu Yhdysvaltojen yliopistosarja ja University of South Carolina.

Päävalmentaja Janne Wilkman ottaa ilolla Niklaksen kokoonpanoon.

- Tunnen Niklaksen pelaajana pitkältä ajalta ja on hienoa saada mies takaisin Sinisiin ja hänen tulonsa myötä keskikenttämme on erittäin vahva. Niklas harjoittelee ensimmäistä kertaa mukanamme tänään maanantaina ja on keskiviikkona mukana Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa Savonlinnassa, Wilkman valottaa MP:n kotisivuilla.

Niklas harjoitteli Myllykoskella liigajoukkueen mukana ja pääsi esiintymään Veikkausliigassa yhdessä ottelussa. Viime kaudella Niklas pelasi suurimman osan kaudesta Kakkosessa FC Kuusankosken riveissä.

- Hyvät on fiilikset palata takaisin, tuttu joukkue ja tutut pelikaverit. Kyllä meidän pitäisi taistella kärkisijoista. Ainahan sitä on kiva palata kotiin, oli sitten kyse lyhyestä tai pitkästä matkasta. Ja kyllä se sininen paita on taas mukava pistää päälle.

- Kyllähän siinä juuri sitä kokemusta tuli, miten liigajoukkueessa hoidetaan kaikki asiat ja mitä itseltä vaaditaan treeneissä, peleissä ja ihan normaalissa elämässä. Sitä ammattimaisuutta ennen kaikkea jäi käteen ja kokemusta. Pelaajana olen varmasti kehittynyt, kun olen päässyt treenaamaan liigajoukkueen mukana ja varsinkin taktisella puolella käteen jäi paljon, juttelee Kivinen MYPA:ssa vietetyistä vuosistaan.

Joukkuetta tullaan vielä huhtikuussa vahvistamaan. Joukkueen taustat, valmennus ja pelaajat tekevät kovasti töitä, että ensi kesänä Kakkosessa taistellaan lohkovoitosta ja pääsystä Ykkösen karsintoihin

Lähde: www.mikkelinpalloilijat.fi