(C) MP

MP kiinnitti lupaavan juniorikolmikon

07.2.2018

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelejä jatkava Mikkelin Palloilijat on tehnyt useamman vuoden pelaajasopimukset kolmen juniorinsa kanssa. Niila Forsell ja Leevi Leinonen tekivät kolmen vuoden ja Viljami Jurvanen kahden vuoden sopimukset. Tällä hetkellä MP:llä on 21 pelaajasopimusta.

Keskikentällä taidokkaita otteita esittänyt Niila Forsell, 16 on aloittanut jalkapallouransa Mäntyharjun Jäntevässä, mutta jo vuodesta 2012 lähtien edustanut MP:tä. Forsell on älykäs pelaaja, jonka vahvuus on pallollinen tekeminen, mutta fysiikka vaatii vielä lisää treeniä. Monivuotinen sopimus tuntuu nuoresta pelimiehestä hyvältä.

Leevi Leinonen, 17 on vaarallinen, yllättävä ja nopea hyökkäyspään pelaaja, joka aloittaa nyt viidennen kauden MP:n riveissä. Leinonen on viime vuosina ottanut isoja harppauksia kehityksessä eteenpäin ja esiintynyt miehekkäästi sekä MiPK- että JJK -harjoitusotteluissa.

Keskikentällä kovasti töitä tekevä Viljami Jurvanen, 18 aloittaa Leinosen tapaan viidennen kauden MP:ssä. Jurvanen pelasi jo viime kaudella kahdessa Suomen Cupin pelissä edustusjoukkueen riveissä.

Lähde: www.mikkelinpalloilijat.fi