KuPS-kasvatti PK-37:n riveihin

KuPS-kasvatti PK-37:n riveihin

21.11.2018

Kakkosessa tulevana kesänä pelaava Pallo-Kerho 37 on solminut yhden uuden pelaajasopimuksen. PK-puolustus vahvistuu Otso Korhosella (20), joka pystyy pelaamaan niin keskuspuolustuksessa kuin keskikentän keskustassakin.

Nyt 20-vuotias Korhonen on KuPS-kasvatti, jossa hän pelasi kaudella 2016 A-poikien SM-sarjaa. Kaudella 2017 Korhonen pelasi Kakkosta Mikkelin Pallo-Kissoissa 19 ottelun verran, jossa peliminuutteja kertyi kaikkiaan 1665 minuuttia ja maaleja kaksi kappaletta. Viime kaudella Korhonen kuului kuopiolaisen KuFu-98:n vahvuuteen, mutta varusmiespalvelus sotki osaltaan kauden.

PK:n vastuuvalmentaja Pele Koljonen on mielissään Korhosen pukiessa päällensä sinivalkoisen pelipaidan.

- Otso on varmasti Kakkosen parhaita ilmatilassa ja hän on osoittanut jo nuorena, että pystyy pelaamaan tällä tasolla. Otsolla on tavallaan välivuosi takana, niin nyt on tehtävä töitä tomerasti.

- Varmasti me Otsosta saadaan luotettava toppari. Pelinavaamisen kanssa teemme töitä ja kehitämme sitä jatkuvasti. Lisäksi muutkin seurat olivat Otsosta kiinnostuneita, niin oli hyvä juttu, että hän valitsi meidät, toteaa tyytyväinen Koljonen seuran sivuilla.

Lähde: www.pk-37.fi