Kraftille nippu sopimuksia

Kraftille nippu sopimuksia

17.4.2017

Kakkosen kauteen valmistautuva Närpes Kraft on tehnyt viisi uutta pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi. Kaksi pelaajista on uusia kasvoja närpiöläisjoukkueessa. 

Uudet vahvistukset ovat 30-vuotias georgialainen Khakaber Samsonia ja 21-vuotias englantilainen Daniel O’Brien. Monet ovat pääasiassa keskikenttäpelaajia, mutta pystyvät pelaamaan useilla eri pelipaikoilla.

Samsonia on pelannut usean vuoden AC Kajaanissa sekä Ykköstä että Kakkosta. Viime kaudella hän teki kajaanilaisille 10 maalia. O’Brien on kuulunut Wigan Athleticin miehistöön, mutta ollut viime vuoden tammikuusta lainalla National Leaguen Chester FC:ssä.

Jatkosopimuksen ovat tehneet Sifet Becic, Nicholas Westerholm ja Ibro Merdan. Becic teki kahden vuoden jatkosopimuksen ja on kuulunut Kraftin miehistöön kahden edelliskauden ajan. Westerholm pelasi viime vuonna Kraftin kakkosjoukkueessa. Molemmat ovat Kraftin omia kasvatteja. Merdan on ollut Närpiössä muutaman vuoden ja pelasi kakkosjoukkueessa, mutta vakava polvivamma piti hänet pitkään sivussa.

Lähtöpuolella on Nove Aceski, jonka piti olla kesällä töissä Närpiössä, mutta hän ei saanut työlupaa ja joutui palaamaan Makedoniaan.

Lähde: www.kraftff.com